GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 32 2011

 

Beste vriend(in),

Bent u wel eens teleurgesteld in de kerk? Vraagt u zich misschien af waar de kerk nu echt voor bedoeld is? Kijk dan komende zondag naar Hour of Power en luister naar de verhelderende boodschap van ds. Schuller. U bent van harte uitgenodigd!


RHSDit is de kerk!

Wat is de kerk? Waar komt ze vandaan? Wat is haar waarde? De kerk is altijd onderwerp van kritiek geweest, maar ds. Schuller leerde als klein jongetje van de kerk te houden. Jezus is degene bij wie het allemaal is begonnen. Tegen Petrus zei Hij: ‘Op deze rots (Petrus’ getuigenis van geloof) zal Ik Mijn kerk bouwen’. Luister naar ds. Schullers boodschap. Is de kerk een instituut? Of is ze meer dan dat?Carole LewisJob van deze tijd

Carole Lewis
en haar man werden in 1984 geconfronteerd met een faillissement. In 1997 werd bij haar man prostaatkanker geconstateerd. In 2001 overleed haar dochter doordat een dronken bestuurder haar aanreed. In 2008 werd haar huis verwoest door een orkaan. Carol is te gast in de Crystal Cathedral en gaat met Sheila Schuller Coleman in gesprek naar aanleiding van haar nieuwste boek Give God a year, change your life forever!
Jolanda Omvlee‘Jezus is mijn alles’

In haar tienertijd merkte Jolande Omvlee een groeiend verlangen om van betekenis te zijn voor kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. Jaren later begon ze in het klein en stelde ze haar huis open. Nu is Jolanda directeur van Compassion Nederland. Ze is vol van Jezus en wil niets liever dan Zijn liefde uitdragen naar de wereld om haar heen.Staat het al in uw agenda?

Jubileumconcert

In oktober vieren we dat Hour of Power 12,5 jaar op de Nederlandse televisie te zien is! Een heuglijk feit waar we op 1 oktober bij stil hopen te staan d.m.v. een speciaal jubileumconcert. Ga snel naar de agenda op onze website voor meer informatie en het bestellen van kaarten!


Met Hour of Power
in de voetsporen
van Paulus


Paulusreis

Klik op het plaatje voor meer informatie!


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

AUGUSTUS SPECIAL

Nog slechts 30 beschikbaar!

Dubbel CD
Verander uw verdriet
in vreugde


Uw voordeel: € 5,-!

Verander uw verdriet in vreugde

Een unieke dubbel CD vol hoop! De ene CD bevat prachtige liederen uit Glorieklokken en de bundel van Joh. de Heer, waaronder Blijf bij mij Heer, Veilig in Jezus' armen en 'k Heb geloofd en daarom zing ik. Op de andere CD spreekt ds. Schuller een gebed van vertroosting uit. Deze dubbel CD is een troostrijk geschenk, voor uzelf of voor een ander.

Normaal € 14,95
Speciaal voor u: € 9,95

Bestel hier!

Kortingscode: vreugde

(Zolang de voorraad strekt)


Hour of Power
heeft u nodig!

Hour of Power verkondigt elke week Gods boodschap van liefde: God loves you and so do I. We hebben uw hulp nodig om dit te kunnen blijven doen.

Word daarom nu donateur en ontvang GRATIS dit prachtige medaillon

Medaillon
Medaillon

Een prachtig medaillon met een geweldige waarheid: I am with you always!

Het medaillon wordt geleverd in een zilverkleurig geschenkzakje met kaartje waarop de Goede Herder staat afgebeeld en de tekst uit Psalm 23: 'Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis; ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij.'

Word nu donateur en ontvang dit prachtige geschenk GRATIS!

Oproep!

Op 9 september verschijnt ter gelegenheid van ons 12,5 jarig jubileum onze speciale Jubileum Nieuwsbrief. Hierin willen wij graag reacties en felicitaties van onze kijkers opnemen*. Wilt u ons uw felicitatie sturen? Mail dan naar onze redactie en neem in uw bericht het volgende op:

Naam en achternaam
Woonplaats
Hoe lang kijkt u al naar Hour of Power?
Wat wenst u Hour of Power toe?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

* Afhankelijk van het aantal inzendingen bepaalt de redactie welke ingezonden reacties geplaatst worden.
-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-