GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 35 2011

 

Beste vriend(in),

De maand september staat bij Hour of Power in het teken van de Tien Geboden. Het woord 'gebod' schrikt mensen vaak af en geeft ze het beeld van een God die alles verbiedt. Maar u zult ontdekken dat de Tien Geboden veel meer is dan dat, namelijk Gods weg tot het goede leven. Sheila Schuller Coleman start de prekenserie over dit thema. Van harte welkom bij Hour of Power!


Sheila Schuller ColemanGeloof in de God die in u gelooft!

Het eerste gebod van de Tien Geboden luidt: Gij zult geen andere goden voor Mijn aangezicht hebben. 'Wat zijn andere goden?', vraagt u zich misschien af. Succes, geld, het behagen van andere mensen, voedsel, uiterlijk, … . Waarom geeft God dit gebod? Omdat Hij weet dat andere, valse goden ons niet zullen helpen. Ze kunnen niet van ons houden. Ze hebben geen kracht. God weet dat we misleid worden wanneer we in andere goden geloven. Luister naar Sheila Schuller Coleman en geloof in de God die in u gelooft!
Wilfred KolsHour of Power in een gevangeniscel

Wilfred Kols is 17 jaar als hij cocaïne begint te gebruiken en verslaafd raakt aan alcohol. Zijn ouders komen erachter als hij op 21-jarige leeftijd naar het ziekenhuis moet vanwege een longaandoening. Daarna gaat het van kwaad tot erger. In de gevangenis kijkt Wilfred naar een uitzending van Hour of Power en hij denkt: 'Ik wil worden als die mensen'. Niemand geloofde in hem, maar Wilfred ontdekte dat God wel in hem gelooft. Van deze waarheid is hij vol, maar ook van iets heel anders... Hij vertelt het aan Jan van den Bosch.Jose HenriquezDe kracht van één die geloofde

U herinnert zich vast de krantenkoppen over de 33 mijnwerkers in Chili die vastzaten in een mijn. 69 lange dagen zaten ze 600 meter onder de grond. Iedereen is er levend uitgekomen. Een van de voornaamste redenen daarvoor is omdat er een mijnwerker was die zijn geloof en de kracht van gebed gebruikte om hen kalm te houden en hoop te geven. Die mijnwerker was Jose Henriquez. Hij is te gast in de Crystal Cathedral en wordt geïnterviewd door ds. Schuller.

 Staat het al in uw agenda?

Jubileumconcert

In oktober vieren we dat Hour of Power 12,5 jaar op de Nederlandse televisie te zien is! Een heuglijk feit waar we op 1 oktober bij stil hopen te staan d.m.v. een speciaal jubileumconcert. Ga snel naar de agenda op onze website voor meer informatie en het bestellen van kaarten![Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

SEPTEMBER SPECIAL

Geloof in de God
die in u gelooft!


Uw voordeel: 5 euro!

E-mailnieuwsbrief special

De God die u geschapen heeft en om u geeft, gelooft in u! Hij weet als geen ander hoe bijzonder en uniek u bent. Alleen Hij weet welke capaciteiten er in u sluimeren. Hoewel u misschien niet in Hem gelooft, staat Hij voortdurend klaar om u te helpen een heerlijk vol leven te leiden. Hij heeft u zelfs tien krachtige positieve leefregels gegeven – de Tien Geboden – die u zullen leiden naar het goede leven dat Hij u wil geven.

Normaal € 12,95
Speciaal voor u: € 7,95

Bestel hier!

Kortingscode: geloof

(Zolang de voorraad strekt)


Maak een TV-opname
van Hour of Power mee!


met ds. Robert V. Schuller!


Robert V. Schuller

U kent hem inmiddels wel, Robert V. Schuller, de kleinzoon van Ds. Schuller. Vorig jaar heeft hij ook een prekenserie gehouden die we voor TV hebben opgenomen. Tevens heeft hij tijdens een aantal Hour of Power Israëlreizen de groep begeleidt en de dagelijkse overdenkingen verzorgd.
In oktober gaat hij opnieuw op reis met Hour of Power, in de voetsporen van Paulus. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze reis. Kllik hier voor meer informatie!

Op 22 en 24 oktober houdt Robert Schuller jr. een aantal spreekbeurten, waarbij TV-registratie zal plaatsvinden. Er is plaats voor maximaal 200 mensen, dus klik hier en reserveer snel uw kaarten!
-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-