GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 46 2011

 

Beste vrien(in),

Robert V. Schuller spreekt deze zondag over een thema dat ons allemaal wel aanspreekt: eenzaamheid. Want wie voelt zich soms niet alleen... Daarom nodigen we u van harte uit komende zondag te kijken naar Hour of Power. Een bemoedigende preek, persoonlijke getuigenissen en prachtige muziek. Tot zondag!


Robert V. SchullerU bent nooit alleen!

Voelt u zich wel eens eenzaam? U hebt een warme familie of lieve vrienden, maar toch voelt u zich alleen. Luister dan deze zondag naar Robert V. Schuller die spreekt over de geliefde Psalm 23: de Here is mijn herder. David leek vaak eenzaam, alleen met zijn schapen. Maar het tegendeel is waar: David kende de nabijheid van zijn God. Zoals David continu zijn schapen in het oog hield, zo houdt God u in het oog. U bent nooit alleen!
Prof. dr. Elmer Mulder'Een dikke acht!'

Sinds 1999 is prof. dr. Elmer Mulder voorzitter van de raad van bestuur van het VU medisch centrum in Amsterdam. In 2009 werd hij door medebestuurders verkozen tot Influencer of the Year. Mulder heeft hart voor de gezondheidszorg en vindt goed leiderschap binnen deze sector van groot belang. Hij geeft de gezondheidszorg een dikke acht, 'maar we moeten wel blijven waken'.Jay en Julie KentEen dubbel wonder

Ze was gelukkig getrouwd. Tot Julie Kent ontdekte dat haar man overspel pleegde. Maar dat niet alleen... In datzelfde jaar werd bij Julie kanker geconstateerd. Je zou denken dat Julie's leven voorbij was, maar dankzij een dubbel wonder heeft Julie zowel kanker als overspel overleefd. Samen met haar man Jay is ze te gast in de Crystal Cathedral. Jim Penner interviewt hen naar aanleiding van het boek dat ze samen hebben geschreven: Surprised by Love.
Nieuwe vacature!

Onze directeur Louis Pool is op zoek naar een nieuwe Personal Assistant / Directiesecretaris (m/v). Het betreft een part time functie. Kijk voor meer informatie op onze website!Nieuwe pastorale vrijwilligers gezocht
i.v.m. uitbreiding bereikbaarheid!


HOOPlijn
10 ct/min

Bereikbaar op:
zondag van 10-12 uur
dinsdag en donderdag van 20-22 uur


www.hooplijn.nlVanaf 1 december zal de Hour of Power HOOPlijn bereikbaar zijn
op elke werkdag van 19.30 tot 20.30 uur en
elke zondag van 10.00 - 12.00 uur.


We willen graag zo veel mogelijk mensen helpen en daarvoor hebben we extra pastorale vrijwilligers nodig. Spreekt dit u aan? Stuur dan voor meer informatie een mailtje naar onze afdeling HOOPlijn!DRINGEND

Gezocht: telefonist/receptionist (m/v)

(vrijwillige functie voor 1 dag per week)

Het werk van Hour of Power steunt voor een groot deel op de schouders van toegewijde vrijwilligers. Enthousiaste kijkers die hun betrokkenheid met het programma graag omzetten in actie. Zonder hun hulp zou onze stichting economisch gezien geen bestaansrecht hebben en kon u op zondagmorgen níet naar Hour of Power kijken.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een telefonist/receptionist. In deze functie bent u het visitekaartje van Hour of Power. U staat mensen te woord en geeft allerhande informatie: over de uitzendingen, speciale acties, enzovoort. Denkt u dat u hiervoor geknipt bent? Dan komen wij graag met u in contact! Klik hier voor meer informatie.

Benieuwd naar de ervaringen van een huidige telefoniste/receptioniste? Klik hier!


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier.

Nieuw Bijbels dagboek!

GRATIS
Als u nu donateur wordt
of uw donatie verhoogt

Ik ben met u

'Ik ben met u' wanneer het leven u toelacht. 'Ik ben met u' wanneer twijfels u overstromen. 'Ik ben met u' wanneer duisternis u overvalt. Jezus Christus zegt heel persoonlijk tegen u: 'Ik ben met u!'

Elke zondagmorgen klinkt deze geweldige belofte door in de diensten van Hour of Power. Jezus' troostvolle woorden worden uitgezonden in ieder huis, ieder ziekenhuis, iedere hotelkamer en iedere gevangeniscel. Gebroken harten krijgen de kans om genezing, troost en hernieuwde hoop te vinden.

Hour of Power wil doorgaan! Maar dat kunnen we niet zonder u... Om dit bijzondere werk te kunnen blijven doen, hebben we 1000 nieuwe donateurs nodig.

Help ons en ontvang het nieuwe Bijbels dagboek Ik ben met u cadeau. In dit boek hebben we 365 overdenkingen gebundeld, één voor elke dag. Neem elke dag een paar minuten de tijd om uzelf te herinneren aan Gods belofte: Ik ben met u. U zult nooit meer dezelfde zijn!

Ja! Ik help Hour of Power en ontvang dit prachtige dagboek gratis!

Bent u al donateur en wilt u uw donatie verhogen (min. € 5,-)? Stuur ons een bericht of bel naar ons kantoor (035 - 538 05 88). Want ook u krijgt het Bijbels dagboek cadeau!


NOVEMBER SPECIAL

Kerst-CD
Ecossaise Christmas
van Jan Mulder


Uw voordeel: € 5,-!

E-mailnieuwsbrief special

Dit is een kerst-CD die u beslist in huis moet hebben. Rustgevende muziek, passend bij kerst, maar geen moment saai dankzij de verrassende arrangementen van Jan Mulder, die een harmonieus geheel vormt met The London Orchestra. De CD bevat klassiekers als Stille Nacht, O Holy Night en Away in a Manger, maar ook minder bekende en eveneens prachtige stukken. Een prachtig Sinterklaas- of kerstcadeau, is het niet voor een ander, dan wel voor uzelf!

Normaal € 9,95
Speciaal voor u:
€ 4,95


Bestel hier!

Kortingscode: kerst

(Zolang de voorraad strekt)

Henri Nouwen Lezing

Zaterdag 26 november

Henri Nouwen

Vanaf 1999 wordt ieder jaar in de Janskerk te Utrecht de jaarlijkse Henri Nouwen Lezing gehouden. Als u Henri en zijn werken beter wilt leren kennen, dan is dit een uitgelezen kans.

Zaterdagavond 26 november
19.30 uur
Janskerk in Utrecht
Toegang gratis (reservering gewenst)

Voor meer informatie en reservering:
Henri Nouwen Lezing


-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-