GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 48 2011

 

Beste Vriend(in),

Van harte welkom aanstaande zondag bij een nieuwe en bijzondere uitzending van Hour of Power. De zeer enthousiaste Tony Campolo spreekt deze week over hoe de grote, liefhebbende God met ons wil communiceren. Tot zondag!


Tony CampoloGod wil u vreugde geven!

Deze week spreekt Tony Campolo in de Crystal Cathedral over een God die contact met ons wil. Toen God u schiep, deed Hij dat met onmetelijke vreugde. En nu wil deze grote, liefhebbende God Zijn liefde aan ons overbrengen, en ons in Zijn vreugde laten delen. Op één manier kon Hij communiceren met mensen als u en ik: door één van ons te worden. Dat is de kern van het kerstverhaal waar we deze maand naar uit kijken.Don MeyerGod's 'hall of fame'

Don Meyer is een bekend basketbaltrainer in Amerika. Hij heeft een record aantal gewonnen partijen op zijn naam. Hij heeft vele blijken van erkenning ontvangen voor zijn prestaties. Toch vertelt hij ons in een gesprek met Sheila Coleman Schuller dat de enige 'toplijst' waarop hij wil staan, de lijst van God is. Na een ernstig auto ongeluk veranderde zijn wereld...Hij traint zijn team nu niet alleen om goede basketballers maar ook om goede mensen te worden.Christiaan RebergenOproep van Jezus in milleniumdoelen

Christiaan Rebergen is een gepassioneerd ambassadeur van de milleniumdoelen. Jan van den Bosch vraag zich af: leven de milleniumdoelen nog wel bij mensen? Christiaan: 'Het is hoopgevend dat mensen zich nu meer dan ooit inzetten om armoede tegen te gaan. We zien dat de hulp echt effect heeft. De millenniumdoelen hebben veel overeenkomsten met de oproep die Jezus deed om er te zijn voor onze naaste.' 

Nieuwe pastorale vrijwilligers gezocht
i.v.m. uitbreiding bereikbaarheid!


HOOPlijn
10 ct/min

Bereikbaar op:
zondag van 10-12 uur
dinsdag en donderdag van 20-22 uur


www.hooplijn.nlVanaf 1 december zal de Hour of Power HOOPlijn bereikbaar zijn
op elke werkdag van 19.30 tot 20.30 uur en
elke zondag van 10.00 - 12.00 uur
.

We willen graag zo veel mogelijk mensen helpen en daarvoor hebben we extra pastorale vrijwilligers nodig. Spreekt dit u aan? Stuur dan voor meer informatie een mailtje naar onze afdeling HOOPlijn!


Vrijwilliger gezocht!

Telefonist/receptionist (m/v)

(vrijwillige functie voor 1 dag per week)

Het werk van Hour of Power steunt voor een groot deel op de schouders van toegewijde vrijwilligers. Enthousiaste kijkers die hun betrokkenheid met het programma graag omzetten in actie. Zonder hun hulp zou onze stichting economisch gezien geen bestaansrecht hebben en kon u op zondagmorgen níet naar Hour of Power kijken.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een telefonist/receptionist. In deze functie bent u het visitekaartje van Hour of Power. U staat mensen te woord en geeft allerhande informatie: over de uitzendingen, speciale acties, enzovoort. Denkt u dat u hiervoor geknipt bent? Dan komen wij graag met u in contact! Klik hier voor meer informatie.

Benieuwd naar de ervaringen van een huidige telefoniste/receptioniste? Klik hier!


[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Klik dan hier

Actuele stand aantal donateurs:

294

Wij zoeken nog

706

NIEUWE DONATEURS

Als u nu donateur wordt
of uw donatie verhoogt

krijgt u:

Nieuw Bijbels dagboek!

GRATIS


Ik ben met u

'Ik ben met u' wanneer het leven u toelacht. 'Ik ben met u' wanneer twijfels u overspoelen. 'Ik ben met u' wanneer duisternis u overvalt. Jezus Christus zegt heel persoonlijk tegen u: 'Ik ben met u!'

Elke zondagmorgen klinkt deze geweldige belofte door in de diensten van Hour of Power. Jezus' troostvolle woorden worden uitgezonden in ieder huis, ieder ziekenhuis, iedere hotelkamer en iedere gevangeniscel. Gebroken harten krijgen de kans om genezing, troost en hernieuwde hoop te vinden.

Hour of Power wil doorgaan! Maar dat kunnen we niet zonder u... Om dit bijzondere werk te kunnen blijven doen, hebben we in totaal 1000 nieuwe donateurs nodig.

Help ons en ontvang het nieuwe Bijbels dagboek Ik ben met u cadeau. In dit boek hebben we 365 overdenkingen gebundeld, één voor elke dag. Neem elke dag een paar minuten de tijd om uzelf te herinneren aan Gods belofte: Ik ben met u. U zult nooit meer dezelfde zijn!

Ja! Ik help Hour of Power en ontvang dit prachtige dagboek gratis!

Bent u al donateur en wilt u uw donatie verhogen (min. € 5,-)? Stuur ons een bericht of bel naar ons kantoor (035 - 538 05 88). Want ook u krijgt het Bijbels dagboek cadeau!


DECEMBER SPECIAL

Olielampje uit Israël

Uw voordeel: € 5,-!

E-mailnieuwsbrief special

Dit is een unieke replica van de olielampjes die gebruikt werden in het Heilige Land in de tijd dat Jezus leefde. Het lampje is met de hand gemaakt en heeft het aroma van planten en bloemen uit Israel. Breng licht en sfeer in huis. Een prachtig geschenk voor de decembermaand!

Normaal € 14,95
Speciaal voor u:
€ 9,95


Bestel hier!

Kortingscode: licht

(Zolang de voorraad strekt)

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-