GROTE LETTERS / KLEINE LETTERS

WEEK 50 2011

 

Beste Vriend(in),

Hoe je over je leven spreekt, bepaalt de richting van je leven. Wat je zegt en wat je niet zegt, zal een effect hebben op je levenspad. Dat geldt ook voor wat we zeggen tegen iemand anders. U kunt met uw woorden een zegen zijn voor een ander! Kijk deze zondag naar een inspirerende toespraak van Robert V. Schuller!


Robby SchullerWoorden hebben kracht!

Robert V. Schuller spreekt over woorden. Woorden zijn belangrijk! Uit het kerstverhaal zien we dat Zacharias woorden van ongeloof uitsprak toen de engel hem zei dat hij een zoon zou krijgen. Maria sprak juist woorden van geloof. Wat was de uitwerking? En wat kunt u met uw woorden betekenen deze kerst? Kijk aanstaande zondag voor het antwoord!
Ben TiggelaarGod wil zich met ons bemoeien

Bevlogen spreker, coach van het bedrijfsleven, motivator en inspirator. Maar Dr. Ben Tiggelaar is vooral bekend vanwege de bestseller 'Dromen, Durven, Doen'. Deze week vertelt hij bij Jan van den Bosch op de bank wat kerst voor hem betekent. Ben: 'God wil zich met ons bemoeien en ik wil me met God bemoeien.
Een van de belangrijkste vragen die mensen zich kunnen stellen, is: waar geloof ik uiteindelijk in?
Dat is mijn kerstwens. Dat we eens over die vraag nadenken. Daarnaast: wat zijn je talenten en mogelijkheden? En wie zijn jouw dierbaren? Als je dat helder hebt, heb je de lijnen vastgelegd voor 2012.'Robby SchullerEen palet van dromen

Philip Prescott Parham is een groot kunstenaar. Terwijl hij 35 jaar als effectenmakelaar werkte en andere mensen hielp hun dromen te verwezenlijken, realiseerde hij niet zijn eigen droom: opnieuw gaan schilderen. Nu schildert hij oudtestamentische voorstellingen over bijvoorbeeld de schepping en Gods vreugde. Philip vertelt Robert H. Schuller hoe God hem ertoe in staat stelde opnieuw de kwast te pakken.
Een gezegende kerst voor iedereen!

kerstkrantHour of Power wil iedereen een gezegende kerst bezorgen! Dat is namelijk lang niet altijd voor iedereen weggelegd. Sommigen hebben weinig contacten, anderen zijn door hun gezondheid beperkt om naar een kerkdienst te gaan. Er kunnen heel veel redenen zijn waardoor mensen juist tegen de kerstdagen opzien.

Op 25 en 26 december zendt Hour of Power een speciale kerstdienst uit. Diensten met een bemoedigende preek en prachtige kerstzang. Deze diensten worden aangekondigd in de gratis kerstkrant van 2011. In deze kerstkrant staan ook interessante artikelen die mensen nieuwe hoop en troost voor het nieuwe jaar kunnen bieden.

 

Helpt u mee om deze kerstkranten te verspreiden? U kunt ze bijvoorbeeld rondbrengen in uw wijk, uitdelen bij de kerk of supermarkt of wellicht kunt u met een stapeltje in de plaatselijke bibliotheek terecht. Wij gaan er vanuit dat u er een mooie bestemming voor kunt vinden!

De pakketjes kerstkranten bestaan uit 350 stuks. U kunt dit pakket aanvragen, maar meer of minder mag natuurlijk altijd.

Wees een zegen voor een ander en verspreid deze kerstkranten!

Bel nu naar: 035 - 5380588 en vraag de gratis kerstkranten* vandaag nog aan!

Helpt u mee?

*zolang de voorraad strekt

 


 

'Eindelijk thuis' verkozen tot mooiste spirituele boek!

Henri NouwenHet boek 'Eindelijk thuis' van de in 1996 overleden priester en wetenschapper Henri Nouwen is door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot het mooiste spirituele boek. Nouwens broer Laurent nam de prijs in ontvangst.

In 'Eindelijk thuis' beschrijft Henri Nouwen zijn onrust, twijfel en worsteling met het leven. Dat doet hij aan de hand van Rembrandts schilderij 'De verloren zoon', waarbij de schrijver steeds een ander perspectief kiest. Nu eens ziet hij de verloren zoon in zichzelf, dan weer de zoon die - in een hoek van het schilderij - thuisbleef en tot slot spiegelt hij zichzelf aan de vaderfiguur.

Hour of Power en Henri Nouwen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ooit sprak Henri Nouwen in de Crystal Cathedral zijn beroemde prekenserie 'U bent geliefd'. Tot op de dag van vandaag bemoedigt hij met zijn boeken en preken de kijkers van Hour of Power. Het is al 20 jaar geleden dat het boek 'Eindelijk thuis' is uitgegeven. Daarom is het extra bijzonder dat het boek deze prijs op dit moment ontvangt. Een teken dat veel mensen al vele jaren inspiratie vinden in Nouwens schrijven.

Om nog meer mensen kennis te laten maken met dit boek, heeft Hour of Power naar aanleiding van deze prijs een speciale actie. U kunt het boek 'Eindelijk thuis' bestellen voor slechts tien euro. Misschien kent u het boek zelf nog niet, of wilt u uw vriend, collega of buurvrouw ermee verrassen. Kijk rechts van deze e-mail nieuwsbrief om van de aanbieding gebruik te maken.Heeft u een luisterend oor?

Nieuwe pastorale vrijwilligers gezocht
i.v.m. uitbreiding bereikbaarheid!


HOOPlijn
10 ct/min

www.hooplijn.nlBereikbaar op:
elke werkdag van 19.30 tot 20.30 uur en
elke zondag +
2e kerstdag van 10.00 - 12.00 uur.

We willen graag zo veel mogelijk mensen helpen en daarvoor hebben we extra pastorale vrijwilligers nodig. Spreekt dit u aan? Stuur dan voor meer informatie een mailtje naar onze afdeling HOOPlijn!
[Naar begin]

Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Kik dan hier

Actuele stand campagne nieuwe donateurs

NU:

669

Wij zoeken nog:

331

NIEUWE DONATEURS

Als u nu donateur wordt
of uw donatie verhoogt

krijgt u:

Nieuw Bijbels dagboek!

GRATIS


Ik ben met u

'Ik ben met u' wanneer het leven u toelacht. 'Ik ben met u' wanneer twijfels u overstromen. 'Ik ben met u' wanneer duisternis u overvalt. Jezus Christus zegt heel persoonlijk tegen u: 'Ik ben met u!'

Elke zondagmorgen klinkt deze geweldige belofte door in de diensten van Hour of Power. Jezus' troostvolle woorden worden uitgezonden in ieder huis, ieder ziekenhuis, iedere hotelkamer en iedere gevangeniscel. Gebroken harten krijgen de kans om genezing, troost en hernieuwde hoop te vinden.

Hour of Power wil doorgaan! Maar dat kunnen we niet zonder u... Om dit bijzondere werk te kunnen blijven doen, hebben we 1000 nieuwe donateurs nodig.

Help ons en ontvang het nieuwe Bijbels dagboek Ik ben met u cadeau. In dit boek hebben we 365 overdenkingen gebundeld, één voor elke dag. Neem elke dag een paar minuten de tijd om uzelf te herinneren aan Gods belofte: Ik ben met u. U zult nooit meer dezelfde zijn!

Ja! Ik help Hour of Power en ontvang dit prachtige dagboek gratis!

Bent u al donateur en wilt u uw donatie verhogen (min. € 5,-)? Stuur ons een bericht of bel naar ons kantoor (035 - 538 05 88). Want ook u krijgt het Bijbels dagboek cadeau!


Mooiste spirituele boek van het jaar:

Eindelijk thuis - Henri Nouwen


E-mailnieuwsbrief special


Speciaal voor u:
€10,00

(inclusief verzendkosten)


Bestel hier!

Kortingscode: thuis

(Zolang de voorraad strekt)

-

Hour of Power - Postbus 22 - 1250 AA LAREN - Tel: 035-5380588 - Fax: 035-5380611
e-mail - www.hourofpower.nl - ING: 13800 - Rabobank: 1009.95.985
KBC (Belgie): 736000364119 IBAN: BE39736000364119 BIC/SWIFT code: KREDBEBB

 

Hour of Power is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
-