Rolf Sietsma werd door de artsen ongeneeslijk ziek verklaard maar was niet bang voor wat de toekomst hem zou brengen. In deze campagne getuigt hij over wat Gods Liefde voor hem betekende.


Rolf: 'God heeft zich heel erg aan me laten zien in de tijd dat ik erg kwetsbaar en afhankelijk van Hem was. Gods liefde voor mij betekent dat in elke omstandigheid ik kan vertrouwen op Hem en me vast kan houden aan Zijn beloftes. Dat ik mensen mag bemoedigen, mensen mag inspireren. Dat ik dat ontvang om uit te delen. Dat is Gods liefde voor mij.'

 

Naschrift: Met verdriet hebben we kennis genomen dat Rolf op 4 mei jl. op 24-jarige leeftijd is overleden. We denken met dankbaarheid terug aan de afgelopen periode, waarin hij ons met veel enthousiasme meehielp aan de campagne 'Omdat we geloven in Liefde'. Hij wist ons allen te raken met zijn krachtige getuigenis, zijn stralende lach en zijn onverwoestbare vertrouwen in God. We hebben hem voor altijd in ons hart gesloten. Nu hij door zijn Grote Vriend is thuisgehaald, wensen we zijn familie en dierbaren veel van Gods kracht en troost toe.

 

TV-spot:

 

Achtergrondverhaal van Rolf:

TV-spot met Engelse ondertiteling klik hier

 

Campagne-poster Rolf Sietsma

 

 

Eerder was Rolf Sietsma te gast bij Jan van den Bosch in de uitzending van Hour of Power op 01-03-2015:

 

 

Toegevoegd!