Het gebedsteam van Hour of Power

Hour of Power beschikt over een gebedsteam, dat bestaat uit vele enthousiaste vrijwilligers. Zij beschouwen het als een groot voorrecht voor u te mogen bidden wanneer u daar behoefte aan heeft. De teamleden bevinden zich verspreid over heel Nederland en vormen samen het gebedsteam van Hour of Power.

U kunt ons een gebedsverzoek sturen waarin u uw nood of verlangen, persoonlijk of voor een ander, kunt mededelen. Belangrijk vinden we het ook u te laten weten dat in verband met uw privacy uw aanvraag in vertrouwelijkheid en onder strikte geheimhouding van het gebedsteam behandeld zal worden. Mensen die voor u én met u meebidden tot God. En... staat er immers in Mattheüs 18 vers 19: ‘Daar waar twee of drie vergaderd zijn in mijn naam, daar ben ik in uw midden!’

Onze hoop is dat u zich door ons gebed ondersteund en gehoord mag voelen. Het gebedsteam neemt uw verzoek gedurende 7 tot 14 dagen in voorbede. Mocht u na verloop van tijd nog eens gebedsondersteuning wensen of ons misschien een reactie willen geven dan kan dat zeker.

U kunt uw gebedsverzoek insturen door ons gebedsformulier in te vullen. U bent niet verplicht uw persoonsgegevens in te vullen. Kiest u hier wel voor, dan zullen we hier zorgvuldig en discreet mee om gaan. Als u medewerker wilt worden van het gebedsteam, laat het ons weten!

 

 
 
 

 

 

Toegevoegd!