Je bent belangrijk, want God vindt jou belangrijk!

 

Als Hour of Power-kijker ben je onderdeel van onze kerkfamilie. Een familie, die bestaat uit allerlei soorten mensen die verlossing hebben gevonden bij Jezus, groeien door de liefde van de Vader en zich willen laten leiden door de Heilige Geest.

 

De wereld laat ons vaak zien dat we liefde moeten verdienen. We doen ons anders voor om aan te tonen dat we het waard zijn om van gehouden te worden. Maar:

 

Je bent niet wat je doet
Je bent niet wat je hebt
Je bent niet wat andere mensen over je zeggen
Je bent Gods geliefde kind en goed zoals je bent!

 

Laat die schaamte, die schuld gaan. Leef als een kind van de meest krachtige en liefhebbende God die er is!

 

Met Hour of Power willen we handvatten geven om een gelukkige volgeling van Jezus te worden en te blijven. Dit doen we op de eerste plaats met onze televisie-uitzending, maar ook met de Hooplijn, pastoraat en onze boeken & geschenken.

 

Je bent geliefd!

Deze levensveranderende boodschap willen we graag met zoveel mogelijk mensen delen. Elke dag ontvangen we e-mails, brieven en Facebook berichten van mensen die veranderd zijn door deze boodschap van hoop. Doe je mee? We voelen ons vereerd als je met ons wil optrekken en bidden graag voor je.

 

Via Facebook, Twitter en Instagram blijven we graag in contact met jou. Minimaal één keer per jaar organiseren we ook een evenement, waar je Hour of Power ‘live’ kunt ervaren én andere Hour of Power-kijkers kunt ontmoeten.

 

Draag je Hour of Power een warm hart toe? Steun ons dan! We kunnen niet zonder je hulp.

 

God houdt van jou en wij ook!

 

Toegevoegd!