Heeft u een coupon code? Deze kunt u hier invoeren


Coupon Code: 


Zoek een product:

Uitgelicht:

 

 In onze webshop zijn enkele verbeteringen doorgevoerd. Meer informatie hierover kunt u hier lezen.


Tegeltje Vaderdag: ‘Papa je bent geliefd'

Laat uw (schoon)vader weten hoe geliefd hij is! Dit unieke tegeltje (15x15 cm) van getrommeld steen is een liefdevolle dagelijkse reminder op zijn dressoir, bureau of nachtkastje. Inclusief houten standaard.
aantal:
-
+
€14,95

Tegeltje ‘Gods geliefde kind'-gedenktegel

Een uniek tegeltje (15x15 cm) van getrommeld steen met een afbeelding van de ‘Verloren zoon’ van Rembrandt voor op uw dressoir of bureau, inclusief houten standaard.
aantal:
-
+
€14,95

Tegeltje op standaard ‘Je bent Gods geliefde kind'

Een uniek tegeltje (15x15 cm) van getrommeld steen is een liefdevolle dagelijkse reminder op dressoir, bureau of nachtkastje. Inclusief houten standaard.
aantal:
-
+
€14,95

Jubileumpakket 1000ste uitzending

Speciaal jubileumpakket van € 60,- voor € 25,- Set luxe kaarten 'Ik ben', Kadobord 'Gods geliefde kind', cd 'Caried by Grace', bureauklapper, linnen tas 'Beloved', boek 'Het positieve gezin', Hour of Power pen en 'Het nieuwe testament voor denkers vanuit mogelijkheden'. Zolang de voorraad strekt.
aantal:
-
+
€25,00

Sleutelhanger Hoe God jou ziet

Mooie sleutelhanger met op een bemoedigende tekst van Bobby Schuller.
aantal:
-
+
€2,95

Bobby Schuller - Het Koninkrijk van GOD...is nu!

Het Koninkrijk van God is NU en u kunt daarin leven! Ontdek aan de hand van tien uitspraken hoe u het leven in Gods Koninkrijk nu kunt ervaren. Van het loslaten van zekerheid, tot het antwoorden op uw roeping. Van binnenkomen zoals je bent, tot uitgroeien naar de persoon die God in u ziet. Ervaar het Koninkrijk van God…NU!
aantal:
-
+
€14,95

Bobby Schuller - Ik ben

Dit nieuwste boek van Bobby Schullier is gebaseerd op zijn prekenserie over de namen van God. Inspirerend en mooi vormgegeven met veel foto's ter illustratie. Een aanrader als geschenk of als aanvulling in uw eigen boekenkast.
aantal:
-
+
€14,95

Kadobord 'Gods geliefde kind' - harten

Leuk kadobord om neer te zetten, gemaakt van kunststof. Formaat A4.
aantal:
-
+
€7,95

Toegevoegd!