Zoek een product:

Uitgelicht:

 

 In onze webshop zijn enkele verbeteringen doorgevoerd. Meer informatie hierover kunt u hier lezen.


Wandbord ‘I am Jesus'

Prachtig wandbord met de vele namen van Jezus. A3 formaat van kunststof materiaal.
aantal:
-
+
€14,95

Bobby Schuller - Je bent geliefd

Aan de hand van een bekend credo van Henri Nouwen laat Bobby Schuller je zien dat Gods liefde en trouw onvoorwaardelijk zijn. Alles wat je doet, mag je doen vanuit Zijn liefde!
aantal:
-
+
€17,95

Bureaukalender 2018

Handige bureaukalender gebaseerd op het gebed van Henri Nouwen, met elke maand een fragment uit het gebed uitgelicht. Praktisch tafelmodel, makkelijk neer te zetten, met handige ringband. Afmeting ca. 15 x 15 cm
aantal:
-
+
€4,95

Agenda 2018

Prachtig vormgegeven en bevat voldoende schrijfruimte. Door het handzame formaat (12,5 x 17 cm) kunt u de agenda overal mee naar toe nemen.
aantal:
-
+
€11,95

Weekplanner 2018

Prachtige weekplanner met ringband om op te hangen. Veel schrijfruimte, ook te gebruiken als familieplanner. Met bemoedigende uitspraken van Bobby Schuller.
aantal:
-
+
€11,95

Wandbord 'Gods geliefde kind'

Prachtig wandbord met het bekende credo uit Shepherd’s Grove. A3 formaat van kunststof materiaal. Voorzien van standaard om neer te zetten.
aantal:
-
+
€14,95

Kadobord 'Gods geliefde kind' - eagle

Leuk kadobord om neer te zetten, gemaakt van kunststof. Formaat A4.
aantal:
-
+
€7,95

Bureauklapper: Een bemoediging voor iedere week

NIEUW! Wegens succes is dit de NIEUWE prachtig geïllustreerde bureauklapper met 52 bemoedigende teksten. NIeuwe teksten en nieuwe illustraties. Elke tekst is makkelijk af te scheuren en kunt u als ansichtkaart versturen. Mooi voor op uw bureau én leuk voor familie en vrienden.
aantal:
-
+
€12,95

Toegevoegd!