Heeft u een coupon code? Deze kunt u hier invoeren


Coupon Code: 


Zoek een product:

Uitgelicht:

 


Agenda 2019 'Alle dagen met Hem'

Een prachtige agenda waarvan de stijl met de seizoenen meegaat. Met veel schrijf- en notitieruimte. Voorzien van overdenkingen en uitspraken van Bobby Schuller.
aantal:
-
+
€12,95

Bobby Schuller - DIY - Do it Yourself

DIY - in dit boek reikt Bobby Schuller verschillende sleutels aan die helpen om je leven met hoop en vreugde te vullen; om van overwinning naar overwinning te gaan.
aantal:
-
+
€17,95

Tegeltje ‘Papa je bent geliefd'

Laat uw (schoon)vader weten hoe geliefd hij is! Dit unieke tegeltje (15x15 cm) van getrommeld steen is een liefdevolle dagelijkse reminder op zijn dressoir, bureau of nachtkastje. Inclusief houten standaard.
aantal:
-
+
€14,95

Tegeltje ‘Je bent geliefd' - Rembrandt

Een uniek tegeltje (15x15 cm) van getrommeld steen met een afbeelding van de ‘Verloren zoon’ van Rembrandt voor op uw dressoir of bureau. Inclusief houten standaard.
aantal:
-
+
€14,95

Weekplanner 2019

Handige weekplanner met ringband om op te hangen. Veel schrijfruimte, ook te gebruiken als familyplanner. Met overdenkingen van Bobby Schuller en illustraties in 4 seizoenen-stijl.
aantal:
-
+
€12,95

Wandbord 'Je bent geliefd' NIEUW

Het nieuwste wandbord met het bekende credo uit Shepherd's Grove. A3 formaat van kunststof materiaal. Voorzien van standaard om neer te zetten en op te hangen.
aantal:
-
+
€14,95

Scheurkalender - Een minuut voor God

'Een minuut voor God' is een niet jaargebonden scheurkalender met 365 korte gebeden. Deze overdenkingen van slechts 1 minuut geven bemoediging, troost of aanzet tot nadenken.
aantal:
-
+
€13,95

Toegevoegd!