Zoek een product:


Alles is mogelijk voor wie gelooft

In “Alles is mogelijk voor wie gelooft” schrijft Robert H. Schuller meer over deze vier belangrijke bekrachtigingen. ‘Een bekrachtiging is een verklaring in het heden dat de hoop in uw hart in feite al werkelijkheid is', schrijft hij. De vier tijdloze, klassieke principes in dit compacte boekje zullen uw leven voor altijd veranderen!
aantal:
-
+
€4,95

Bijbel in Gewone Taal

De Bijbel in Gewone Taal is de nieuwste Bijbelvertaling uit 2014 en is geschreven in een taal die iedereen begrijpt en gebruikt. Door de gewone taal in deze nieuwe Bijbel komen de verhalen nog dichterbij.
aantal:
-
+
€34,95

Bijbel NBG51 Zwart

Bijbel met het Oude en het Nieuwe Testament. Deze editie heeft een mooie soepele band in zwart met een opdruk in goud. Voor en achter in de bijbel zijn 15 aardrijkskundige kaarten in kleur met een topografisch register toegevoegd die betrekking hebben op verschillende periodes uit het Oude en het Nieuwe Testament.
aantal:
-
+
€25,50

Bobby Schuller - Bekijk de wereld door Gods ogen

Vierde druk met nieuwe cover! Bobby neemt ons mee terug in de tijd naar Paulus, en zijn brief die hij aan de gemeente in Rome schreef. Een levensveranderende boodschap die vandaag de dag nog altijd heel actueel is.
aantal:
-
+
€14,95

Bobby Schuller - DIY - Do it Yourself

DIY - in dit boek reikt Bobby Schuller verschillende sleutels aan die helpen om je leven met hoop en vreugde te vullen; om van overwinning naar overwinning te gaan.
aantal:
-
+
€17,95

Bobby Schuller - Een bloeiend bestaan -

In Een bloeiend bestaan reikt Bobby handvatten aan voor iedereen die graag gelukkig wil zijn. De levensechte invalshoeken die hij aanhaalt, laten niet alleen zien dat het kan, maar vooral ook dat je er zelf invloed op hebt.
aantal:
-
+
€17,95

Bobby Schuller - Een Rotsvast geloof

Bobby Schuller legt in dit boek de uitspraken die Jezus doet in de Bergrede eenvoudig uit. Het helpt u een rotsvast geloof te ontwikkelen, dat niet blijft bij theorie maar u verandert van binnenuit.
aantal:
-
+
€17,95

Bobby Schuller - Geliefd. Jij ook!

In dit inspirerende en praktische boek schrijft Bobby Schuller opnieuw een krachtige boodschap. Alleen door Gods grenzeloze en onvoorwaardelijke liefde zijn we in staat te ervaren die God voor ons in petto heeft. Geliefd. Jij ook! leert ons hoe we kunnen leven vanuit die liefde.
aantal:
-
+
€18,95

Bobby Schuller - Geloof in Gods liefde voor jou

Een verzameling gedachten van Bobby Schuller rondom het thema liefde. Afgewisseld met foto's een prachtig geschenkboekje! (Deel 2 van een 3-delige serie).
aantal:
-
+
€7,95

Bobby Schuller - Het Koninkrijk van GOD...is nu!

Het Koninkrijk van God is NU en u kunt daarin leven! Ontdek aan de hand van tien uitspraken hoe u het leven in Gods Koninkrijk nu kunt ervaren. Van het loslaten van zekerheid, tot het antwoorden op uw roeping. Van binnenkomen zoals je bent, tot uitgroeien naar de persoon die God in u ziet. Ervaar het Koninkrijk van God…NU!
aantal:
-
+
€14,95

Bobby Schuller - Ik ben

Dit boek van Bobby Schullier is gebaseerd op zijn prekenserie over de namen van God. Inspirerend en mooi vormgegeven met veel foto's ter illustratie. Een aanrader als geschenk of als aanvulling in uw eigen boekenkast.
aantal:
-
+
€16,95

Bobby Schuller - Je bent geliefd

Aan de hand van een bekend credo van Henri Nouwen laat Bobby Schuller je zien dat Gods liefde en trouw onvoorwaardelijk zijn. Alles wat je doet, mag je doen vanuit Zijn liefde!
aantal:
-
+
€17,95

Bobby Schuller - Laat anderen Gods liefde zien

Een verzameling gedachten van Bobby Schuller rondom het thema liefde. Afgewisseld met foto's een prachtig geschenkboekje! (Deel 3 van een 3-delige serie).
aantal:
-
+
€7,95

Bobby Schuller - Omdat JIJ het waard bent

Bobby Schuller schreef een prachtige verzameling van meer dan twintig persoonlijke brieven aan u, die u confronteren met nieuwe gedachten en perspectieven. Beleef tijdens het lezen hoe kostbaar u bent in Gods ogen. Met een voorwoord van Jan van den Bosch.
aantal:
-
+
€17,95

Bobby Schuller - Voor altijd Gods liefde kennen

Een verzameling gedachten van Bobby Schuller rondom het thema liefde. Afgewisseld met foto's een prachtig geschenkboekje! (Deel 1 van een 3-delige serie).
aantal:
-
+
€7,95

Boek Herwonnen Leven

Het waargebeurde verhaal van Annette, die na een zwaar ongeval haar geheugen volledig verliest. Auteur Paul Bos
aantal:
-
+
€13,95

Dat zal ik jullie nooit aandoen - Petra Ferwerda

Op 5 april 1994 maakte de man van Petra Ferwerda een eind aan zijn leven. In dit boek schrijft zij over haar verdriet, haar zoektocht naar antwoorden en de hoop die ze uiteindelijk vond.
aantal:
-
+
€18,95

De reis van mijn leven

Het werk van dr. Robert H. Schuller beslaat meer dan vijftig jaar, een periode waarin zijn hoopvolle boodschap miljoenen harten op de hele wereld heeft geraakt. Aan de hand van het ene fascinerende verhaal na het andere toont deze ontwapenende autobiografie een tot nu toe onbekende kant van deze inspirerende dominee.
aantal:
-
+
€19,95

Geloof dat bergen verzet

U kunt bereiken wat u niet voor mogelijk houdt, wanneer u de acht stappen neemt voor een Geloof dat bergen verzet. Deze stappen staan helder omschreven in dit compacte boekje met hardcover.
aantal:
-
+
€4,95

Geloof in de God die in u gelooft

De God die u geschapen heeft en om u geeft, gelooft in u! In dit boek beschrijft Dr. Schuller dat God als geen ander weet hoe bijzonder en uniek u bent. Alleen Hij weet welke capaciteiten er in u sluimeren. Krachtige handvatten die u kunnen helpen meer zelfrespect te verwerven en succesvoller te zijn dan ooit in het leven.
aantal:
-
+
€10,00

God houdt van u en ik ook!

Dr. Robert Schuller beschrijft in zijn boek ‘God houdt van u en ik ook!’ alles wat u zou moeten weten over een blij, gelukkig en bevredigend leven. Eindelijk kunt u de sleutels vinden naar harmonie met God, uzelf en anderen.
aantal:
-
+
€14,95

Gods krachtige beloften voor u

Dit compacte boekje is een gids naar troost, bemoediging en geestelijke kracht. Met speciaal geselecteerde bijbelverzen.
aantal:
-
+
€4,95

Gooi de dag van morgen niet weg!

Dit veelzeggende boek behandelt krachtige en universele idealen zoals: optimistisch zijn, positieve normen en waarden kiezen, doelgericht blijven, zuivere communicatiekanalen houden en – als allerbelangrijkste – u laten leiden door de Allerhoogste.
aantal:
-
+
€12,95

Henri Nouwen - Eindelijk Thuis

Geschenk editie van de best seller van Henri Nouwen. Vanuit zijn persoonlijke betrokkenheid en levenservaring schetst Henri Nouwen de ervaringen en gevoelens van de vader, de oudere zoon en de jonge zoon. Hij nodigt ons uit om Rembrandts meesterwerk, dat de parabel van de scheppende, onvoorwaardelijke en bevrijdende liefde van God op onnavolgbare wijze afbeeldt, op een nieuwe en directe manier te zien en te begrijpen.
aantal:
-
+
€19,99

Henri Nouwen - Thuiskomen

Voor iedereen die geraakt werd door Nouwens bestseller Eindelijk thuis is dit boek een prachtig vervolg. Het is ontroerend en inspirerend. Nouwen laat zien hoe u in contact kunt komen met de unieke, onvoorwaardelijke liefde van God.
aantal:
-
+
€12,99

Henri Nouwen - Wie ben ik?

Een nieuw boek met drie onvergetelijke preken van de wereldwijd bekende auteur van 'Eindelijk thuis’. Henri Nouwen raakte met zijn preken bij 'Hour of Power' vele mensen in hun hart. Zijn bemoedigende woorden waren en zijn een troost voor velen.
aantal:
-
+
€9,95

Het geheim achter geluk

In dit boek neemt dominee Robert Schuller de Zaligsprekingen onder de loep. Aan de hand van zijn tomeloze positieve instelling en zijn gezond verstand probeert hij te ontdekken wat Jezus met elk ervan bedoelt en laat zien welk praktisch verschil ze kunnen maken in het leven van alledag.
aantal:
-
+
€10,00

Het geknakte riet - Ramona Hoogkamer

Tot en met 15 juni van 17,95 voor 14,95! Een intrigerende roman gebaseerd op een waargebeurd verhaal, over de kracht van vergeving binnen het huwelijk. Esther en David zijn een jong evangelisten stel dat langzaam uitelkaar groeit, opgeslokt door hun drukke bezigheden. Dan blijkt dat er een nog groter probleem is; geldgebrek doordat David ging gokken.
aantal:
-
+
€17,95

Het Positieve Gezin

Arvella Schuller laat ons in dit boek zien hoe wij, door een positieve instelling, wanhoop in enthousiasme, taken in uitdagingen en een huis in een thuis kunnen veranderen.
aantal:
-
+
€7,95

Iedere dag geliefd - Bijbels dagboek

365 overdenkingen - iedere dag een bemoedigende tekst voor een nieuwe impuls voor uw geloof.
aantal:
-
+
€22,50

Jan van den Bosch - Zonder geloof kan ik niet...

'Zonder geloof kan ik niet functioneren'. De titel van deze intrigerende bloemlezing is ontleend aan het interview dat presentator Jan van den Bosch had met minister-president Balkenende. Het is zomaar één van de vele interessante uitspraken in dit boek. Maak kennis met de gevoelswereld van onder anderen Appie Baantjer, Rob de Nijs, Ans Markus, Henny Huisman, Kardinaal Simonis, Lee Towers, Dries van Agt, Majoor Bosshardt en vele, vele anderen.
aantal:
-
+
€9,95

Kinderbijbel: God gaat altijd met je mee

Veel mensen vragen ons: “Heeft u ook iets voor kinderen?” In die gevallen zijn wij heel blij te kunnen mededelen dat wij een schitterende kinderbijbel hebben. Uw (klein-) kinderen leren op een ontspannen manier de liefde van God kennen.
aantal:
-
+
€15,00

Liefde boekjes cadeaubox

Een geweldig cadeautip: Een bundeling van drie prachtig vormgegeven boekjes, geschreven door Bobby Schuller: ‘Voor altijd Gods liefde kennen’, ‘Geloof in Gods liefde voor jou’ en ‘Laat anderen Gods liefde zien!’ De boekjes bestaan uit bemoedigende teksten van Bobby Schuller ondersteund door indrukwekkende kleurenfoto's.
aantal:
-
+
€19,95

Nick Vujicic - Geen muur te hoog

Of je nou worstelt met je geloof, je relatie, je werk of met je gezondheid sukkelt, met deze inspirerende teksten van Nick zul je zien dat ook voor jou geen muur te hoog hoeft te zijn.
aantal:
-
+
€16,99

Nick Vujicic - Leven zonder beperkingen

Nick Vujicic is een bijzonder inspirerende man zonder ledematen. Hij brak door op YouTube en inspireert inmiddels wereldwijd mensen met zijn positieve boodschap. Hij is regelmatig te zien geweest in onze uitzendingen en is onderdeel geworden van de Hour of Power familie. In dit boek vertelt hij zijn levensverhaal.
aantal:
-
+
€14,99

Nick Vujicic - Niet te stoppen

Nick Vujicic is een zeer geliefd spreker in Hour of Power. De man zonder armen en benen verkondigt wereldwijd dat grenzen relatief zijn en dat je je niet moet laten beperken door je schijnbare fysieke of mentale onmogelijkheden. Dit nieuwe boek gaat over geloven in jezelf, in je talenten en je levensdoel, maar het meest van al in Gods liefde en zijn goddelijke plan voor je leven.
aantal:
-
+
€16,99

Nieuwe Testament voor denkers vanuit mogelijkheden

Een unieke luxe uitvoering van het Nieuwe Testament met honderden in kleur gemarkeerde bijbelverzen voor denkers vanuit mogelijkheden! Verpakt in een prachtig bewaardoosje.
aantal:
-
+
€10,00

Ontdek Gods richting voor uw leven

Dit boek kan u helpen bij het vinden en verwezenlijken van uw persoonlijke roeping. Dit zou wel eens de grootste uitdaging in het leven kunnen zijn.
aantal:
-
+
€16,95

Positieve Gebeden voor een leven vol kracht

Dit kleine compacte boekje is een bloemlezing van de meest krachtige gebeden die Dr. Schuller de afgelopen 55 jaar als dominee, persoonlijk en in elk denkbare situatie heeft gebruikt.
aantal:
-
+
€4,95

The New Possibility Thinkers Bible

Engelstalige bijbel waarin Dr. Schuller positieve teksten, die belangrijk voor hem zijn, heeft onderstreept. Deze bijbel heeft een prachtige luxe uitstraling. Nu blijvend in prijs verlaagd voor € 14,95 (voorheen € 29,95).
aantal:
-
+
€14,95

Verander uw verdriet in vreugde

Dominee Schuller vertelt in dit boek over moeilijke momenten uit zijn eigen leven en dat van anderen. Hij laat aan de hand van inspirerende levensverhalen zien hoe u zich door moeilijke tijden kunt heenslaan, hoe u er sterker uit tevoorschijn kunt komen en anderen, die het ook moeilijk hebben, kunt helpen. Hoewel het boek vol staat met de bijzondere inzichten en bemoedigingen die u van hem gewend bent, schreef hij niet eerder zo persoonlijk en ontroerend.
aantal:
-
+
€10,00

Wie goed doet maar kwaad ontmoet

Middenin pijn, verdriet, lijden en allerlei andere vormen van tegenslag of ellende vraagt u zich misschien af waarom uitgerekend u dit moet overkomen. Robert Anthony Schuller schreef dit boek om mensen te helpen beseffen dat er altijd hoop is, zelfs in de meest vreselijke omstandigheden.
aantal:
-
+
€12,95

Zelfs al ga ik door een dal...

Robert A. Schuller weet waarover hij spreekt. Toen hij zelf door een dal van diepe duisternis ging, vond hij de weg naar een gelukkig overwinningsleven. Maar om door een dal heen te kunnen komen, hebben wij de juiste leidraad nodig. Dit boek kan het antwoord op uw gebeden zijn!
aantal:
-
+
€10,00
Toegevoegd!